Hem

Välkommen till Mahadeva

När vi tillåter oss att koppla bort den yttre världen och vänder blicken inåt kan vi tillåta vår fulla potential att blomma ut och vår inre visdom att ta plats. På Mahadeva ser vi kroppen ur ett helhetsperspektiv där kropp och själ är tätt sammankopplade. Mår vi bra i kroppen mår vi även bra i själen och tvärtom. Därför är det viktigt att se till helheten när någon obalans visar sig. Genom traditionell kinesisk medicin och ayurveda, båda mångtusenåriga hälsokunskaper, får vi hjälp att hitta balans. Främst genom yoga, qi gong och akupunktur. Välkommen att boka pass!

Gruppträning yoga

Passen är utformade för att passa nybörjaren såväl som den som yogat ett tag. Vi dyker in i yogans magiska värld och återfår vår naturliga kontakt med kropp och själ. Som bieffekt av det blir vi både starkare och smidigare.

Gruppträning qi gong

Vi lär oss medicinsk qi gong enligt Biyunmetoden. En mjuk och naturlig träningsform som ger ökad energi och balans. Efter avslutad kurs har du lärt dig ett program som tar cirka 30 minuter att träna.

Akupunktur

Akupunktur är ett effektivt sätt att skapa balans och komma till botten med vad som orsakar besvären. Med hjälp av denna mångtusenåriga nålbehandling har många fått hälsan tillbaka. Lämplig för bland annat trötthet, sötsug, depression, smärta osv.

Företagshälsa

Har du ett företag som vill ta hand om sin personal är yoga eller qi gong ett utmärkt val. Jag skräddarsyr passen efter de behov som finns på arbetsplatsen. Välkommen att maila info@mahadeva för mer information.

Individuell undervisning

Genom att boka ett individuellt pass ger du dig själv verkligen en chans att utveckla din egen träning. Jag ägnar då all min uppmärksamhet på dig och ser vad just du behöver.